BEZOEK

DE FIETSKRAAM

de Fietskraam 1 en 2 zijn de mobiele, nóg kleurrijkere zusjes van de Grote Kraam. Hiermee hoef jij niet naar ons te komen, maar komen wij naar jou! Uiteraard zijn ook zij aangekleed met de nodige lampjes, sfeer en gekkigheden om te ontdekken.

Onze prachtige, sportieve poffertjesfietsen zijn compleet uitgerust; ze hebben alle benodigdheden om de stad Nieuwegein én evenementen te voorzien van overheerlijke poffertjes, de spannendste toppings, oudhollands snoep, verfrissende limonade en fruitige waterijsjes. 

In het voorjaar van 2021 hebben we een superstoere, meer-dan-honderdjarige bakkersbakfiets toegevoegd aan ons wagenpark. Na een hoop puzzelwerk en een flinke verbouwing was de Fietskraam klaar om de hele zomer op pad te gaan! Je vindt de Fietskraam zowel op mooie plekjes in en rondom Nieuwegein, als op zaterdag in Vreeswijk. De Fietskraam heeft daar een vaste stek bij het Kippenbruggetje.

Omdat de Fietskraam op paardenkracht werkt zijn onze benen na een jaar fietsen wel érg moe geworden…en daarom zijn we anno 2022 bezig met een tweede Fietskraam, die wordt voorzien van elektrische paardenkracht. We kunnen niet wachten tot die af is!

 

Houd goed onze socials of onze agenda in de gaten, om te weten waar en wanneer je ons en de Fietskraam kunt vinden. Op alle dagen van de week kan de fiets zomaar voor je deur, bij je bedrijf of op jouw feestje te vinden zijn: met knapperige poffertjes, limonade of met andere losse (zoete) snacks. We fietsen graag langs! Op de contactpagina kan je vinden hoe je met ons in contact kunt komen. 

EVENTS

Blijf op de hoogte via ons Instagram Kanaal